Jak sbalit holku a o tom, jak ji miluji

Je neskutečné, jak se lze zamilovat. Přestože je postarší, tak to ale ničemu nevadí. Láska kvete v každém věku; říká se.

Jak sbalit holku?

Jak sbalit holku je na českém internetu docela žádané téma. Jak sbalit holku ve vlaku? Jak sbalit holku v obchodě? Jak sbalit holku v klubu? Nebo jak sbalit holku na diskotéce jsou už docela klišé. Daleko zajímavější je otázka: Jak sbalit holku na internetu?

Jak sbalit holku na internetu? Ve vlaku, v klubu a na diskotéce?

Například v klubu chápu, ale říkám si, co lidi vede k otázce Jak sbalit holku na internetu? Když si vybavím dnešní seznamky, nějaké profily, fotky, nezávazný pokec. Dva lidi z druhého konce republiky. Nedávají lidé písmenkům na internetu až moc velkou váhu? Asi ano, a je to ještě horší. Protože se nabízí další otázka: Jak sbalit holku na ICQ?

Jak sbalit holku na ICQ?

Ahoj, jak se jmenuješ? Seš fajn, nechceš pokecat? Jéé, neměl bys fotečku? Já jsem emo, a ty? Nechci být kontroverzní, ale dnešní mladá generace slova mám tě rád, miluju tě, zlato a lásko používá dost často. Obvykle stačí pár minut komunikace po icq.

Emo, ICQ, internetové balení a muck

O emo stylu toho už bylo napsáno hodně. ICQ a internet jsou k balení jak dělané. V jeden okamžik můžete „obšťastnit“ více emonek. A muck? Pokud vám lowuju tě nestačí, můžete použít muckuju tě. Muck není nadávka, jak lze z překladu očekávat, ale jedno z nejmilejších slovíček, kterými vás může vaše druhá polovička obdarovat.

Jak sbalit holku? A jak líbat holku?

Pokud už je holka sbalena, tak následuje druhý krok. Rande, schůzka, nebo setkání; říkejte si tomu, jak chcete. Tento krok je nevyhnutelný, pokud se k ní chcete přiblížit a začít ji líbat. Před tím je ale třeba dohledat informace typu: Jak líbat holku? Na téma jak líbat holku je také plný internet (samozřejmě zcela zaručených „líbacích“ informací).

A i já ji miluji: Coldplay – Viva La Vida

No řekněte sami, Viva La Vida od Coldplay přece nelze nemít rád.

(Bystřejší chápou; dnes to bylo opravdu mimo téma)

Comments ( 3 )

  1. Jasper
    Docela by mě zajímalo, o kolik se ti zvedne návštěvnost po tomto článku :D
  2. mstarman
    Hehe moc pěkný :-D . Zrovna jsem chtěl napsat aby si se pak pochlubil, jak se to projevilo na návštěvnosti.
  3. Ondřej Vašíček
    Takový sled klíčových slov se jen tak nevidí. Geniální je ale ty suché odvykládání vaty oklolo, jen aby už se mohlo jít na pivo :) Hezké

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..