Internet Explorer 6 brzdí vývoj internetu

by Zdeněk Večeřa 3 Comments

Píše se rok 2009 a stále čtvrtina internetové populace používá zastaralý Internet Explorer 6, který spatřil světlo světa v roce 2001 (s příchodem Windows XP). Webový prohlížeč Internet Explorer 6 je pomalý, neschopný, nic neumí a navíc ani pořádně nezvládá podporu standardů.

A nejhorší na tom všem je, že ho stále po osmi letech používá neuvěřitelných 25 % uživatelů, tj. každý čtvrtý. Viz. Rankings.cz, Toplist.cz a w3ccounter.com.

Internet Explorer 6 brzdí vývoj webu a webových aplikací.

Comments ( 3 )

  1. mstarman
    To je děs. Každý čtvrtý je internetový negramot. Chtělo by to nějakou pořádnou kampaň za zlikvidování IE6, když za pár dní má vyjít první RC verze IE8.
  2. Blixer
    Tak chcelo, ale uplne sa ho len tak nezbavime... A to hlavne kvoli ludom, co sleduju max 3 rovnake stranky denne a myslia si, ze IE = internet a navyse maju ilegalny win a teda zakazane aktualizacie
  3. Gepid
    No nejaka kampan by to mozno spravila. Nejako vnutene spravit update. Bud ako trojan ked niekto navstivi MS stranku alebo poskytnut update aj niekomu kto ma nelegalny OS(Moc neverim, ze by to islo:D)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..