Co dělat, když ztratíte mobil, na kterém jste přihlášeni na Facebook, Twitter, Dropbox nebo služby Googlu?

Na počítači jste se přihlásili do prohlížeče Google Chrome, samozřejmě nejen doma, ale i v práci (kvůli synchronizaci), v telefonu používáte Google Drive, mobilní Google Chrome (taktéž kvůli synchronizaci), do toho nějakou tu appku pro Facebook, Facebook Messenger, Facebook Pages Manager, Twitter a kdovícoještě.

Najednou jste ztratili telefon nebo se už nemůžete dostat k počítači, ke kterému jste přihlášeni. Veškerá přihlášení jsou samozřejmě trvalá, takže zůstávají platná i po vypnutí daného zařízení (telefonu, počítače, …).

Tři kroky, které musíte udělat co nejdříve:

  1. Z jednotlivých služeb se vzdáleně odhlaste (viz níže)
  2. Poté změňte hesla k dotčeným službám
  3. Změňte hesla k ostatním využívaným službám:
  • E-mailové účty (které jste používali v zařízení),
  • TODO (Wunderlist, Evernote, Doit.im, …)
  • Instagram,
  • Smartbanking (Fio), např. povolení UID telefonu (Android IMEI, Apple UDID).
  • Správce hesel (LassPass, …)
  • Apple ID, Google Play atd.

Apple iPhone

  • Svůj iPhone můžete na webu Apple iCloud vzdáleně vyhledat, zablokovat či naformátovat

Google na Androidu

  • Tady je nutné využívat u Google 2-step-verification, kde v Androidu jsme do Google Účtu přihlášeni přes speciální heslo, jehož platnost lze okamžitě zrušit. Nejenže tak zablokujete/smažete celý přístup ke Google Účtu, ale také neprozradíte své Master password ke Google Účtu (a všem jeho aplikacím). Za doplnění díky Honzu Škráškovi (@hrachcz).

Google Účet (Drive, Plus, Docs, Contacts, atd.)

Gmail

  • Na Gmailu vpravo dole klepněte na Podrobnosti (pod Poslední aktivita účtu).
  • Klepněte na tlačítko Odhlásit všechny ostatní relace.

Facebook

  • Na Facebooku rozbalte pravé menu a klepněte na Nastavení účtu,
  • vlevo vyberte Zabezpečení
  • a rozbalte poslední část Aktivní relace
  • Poklepejte na všechny odkazy Ukončit aktivitu.

Twitter

  • Na Twitteru rozbalte pravé menu a klepněte na Settings,
  • vlevo vyberte Apps
  • Vpravo poklepejte na Rewoke access.

Dropbox

  • Na Dropboxu rozbalte pravé menu a klepněte na Setting
  • a z horního menu vyberte My computers.
  • U jednotlivých položek poklepejte na odkaz Unlink.

LassPass

  • Přihlaste se do svého účtu LassPass
  • Jděte do Nastavení účtu
  • Vyberte Mobilní zařízení
  • A odeberte povolený přístup pro vaše mobilní zařízení


Comments ( 3 )

  1. Hrach
    To nejzasadnejsi chybi - Android: Tady je nutne vyuzivat u Google 2-step-verification, kdy v Androiud jsme do google uctu prihlaseni pres specialni heslo, jehoz platnost lze okamzite zrusit. Nejenze tak zablokujeme/smazeme cely pristup ke google uctu, ale taky neprozradime nase master password ke google uctu (vsem jeho aplikacim).
  2. Zdeněk Veřeřa
    Doplněno, díky!
  3. MarekZeman91
    Pokud ztratíte iPhone tak jen půjdete na stránku: https://www.icloud.com/#find a telefon si: - vyhledáte - pošlete na něj zprávu - můžete ho na dálku uzamknout - případně celý naformátovat I hope I helped :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>