Kampaň za bezpečnost provozu na silnicích

by Zdeněk Večeřa 3 Comments

Netroufám si odhadovat efektivnost reklam za bezpečnost provozu na silnicích, které si nechalo vypracovat Ministerstvo dopravy. Reklamám ale nelze upřít dobré zpracování a povedený audiovizuální dojem. Na Novinkách se objevil rozhovor s režisérem Filipem Renčem, který pro Ministerstvo dopravy reklamy natočil. Součástí jsou i čtyři videa.

Filip Renč, citace z článku: „Kdyby to bylo pouze na mně a agentura respektive producent se nebál reakce Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, určitě bych daleko více přitvrdil. Některé nehody sice berou lidem dech, ale pořád je to ještě moc jemné, na to, co se skutečně děje na silnicích.

Za tip děkuji Michalovi K.

Comments ( 3 )

  1. mstarman
    Problém je, že ti co takhle jezdí a možná si z toho něco vemou si to při jízdě uvědomují prý asi jen půl minuty a pak stejně jedou jako dříve. Ale určitě je špatný, že to není vidět. Viděl jsem to čtvrtý video asi 2x na óčku a to je vše. Na čt či nově, primě jsem zatim nic neviděl. A i kdyby si z toho vzal ponaučení jen jeden člověk tak to přínos bude.
  2. Zdeněk Veřeřa
    To mstarman: Kdyby televize tyto reklamy vysílaly 24/7, tak účinek bude také nulový. Lidé si na ně zvyknou a budou je podvědomě ignorovat. Věřím ale, že na někoho reklamy zapůsobí. Člověk, jako takový, je snadno zmanipulovatelný :) Což může být v tomto případě dobře.
  3. mstarman
    Jenže je problém, že ty reklamy nejsou vidět vůbec.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..