Bezdrátová Bluetooth sluchátka Apple AirPods: Jak je jednoduše přepínat mezi telefonem iPhone a počítačem s Windows 10?

Cestou do práce posloucháte podcast v bezdrátových Bluetooth sluchátkách AirPods, zdrojem zvuku je například nějaká podcastová aplikace v iPhone. V práci sluchátka nesundáváte, akorát přepnete zdroj zvuku – místo iPhonu spustíte hudbu přes Spotify přímo na počítači s Windows 10. Do toho vám volá klient. Protože potřebujete mít volné ruce, přepínáte zpět na iPhone a jak dohovoříte, vracíte se k poslechu hudby na Windows.

Ani sluchátka AirPods nejsou natolik inteligentní, aby se pokaždé automaticky připojila přesně k tomu zařízení, které právě chcete využívat. Někdy se připojí správně, většinou jim ale musíte pomoct.

Jak přepínat sluchátka AirPods na telefonu iPhone?

Přepínání zdroje zvuku na iPhone je snadné – při telefonování jsou AirPods „schovaná“ pod tlačítkem, které standardně používáte pro hlasitý odposlech, často nazývané jako „handsfree“.

V ostatních případech při poslechu hudby využíváte integrovaný přehrávač. Najdete jej v horním Ovládacím centru, které zobrazíte stažením roletky z pravého horního rohu telefonu. Klikněte pak do jeho pravého horního rohu, abyste viděli všechna výstupní zvuková zařízení (sluchátka, reproduktor telefonu atd.).

Jak přepínat sluchátka AirPods na počítači s Windows 10?

AirPods se chovají jako jakákoliv jiná Bluetooth sluchátka. V dolním hlavním panelu, napravo od hodin, klikněte levým tlačítkem myši na ikonu Notifikací. Z pravého okraje vyjede panel, kde klikněte na položku „Připojení“ (Connect) a následně vyberte zařízení, ke kterému se chcete připojit.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..