Žádná myš mi nevydrží. Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 přestala fungovat

by Zdeněk Večeřa 1 Comment

Začínám mít pocit, že mám na myši smůlu. Napřed mi vypověděla službu Logitech MX1000 Laser, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 trochu zlobila a teď mi umřela Microsoft Wireless Laser Mouse 7000.

Logitech MX1000 Laser

Logitech MX1000 Laser

Ke konci roku 2006 jsem začal používat Logitech MX1000 Laser. Maximální spokojenost. Po čtrnácti měsících používání ale přestala fungovat, byl prosinec 2007 . Indikátor baterie svítil, ale myš nereagovala.

Následovalo zanesení myši na reklamační oddělení Softcomu, kde jsem ji zakoupil. Přesně za týden mi došel e-mail, abych se u nich zastavil, že myš byla vyreklamována a budou mi vráceny peníze.

Microsoft Wireless Laser Mouse 6000

Microsoft Wireless Laser Mouse 6000Poté jsem používal myš Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ze setu Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. Začala ale také zlobit. Ucukávání, chvílemi špatná reakce na pohyb. Kolečko začalo drhnout.

Nejsem grafik, ale přesto mám rád přesnou a pohodlnou myš, a to i pro normální práci, ať už psaní či programování. Pokud myš nedělá to, co chci, musí jít pryč. Člověk se pak u toho akorát stresuje.

Microsoft Wireless Laser Mouse 7000

Microsoft Wireless Laser Mouse 7000V srpnu 2008 jsem začal používat myš Microsoft Wireless Laser Mouse 7000. Opět spokojenost. Sice zase začalo drhnout kolečko myši, ale později přestalo.

Nicméně, ve středu 6. května 2009 z ničeho nic přestala reagovat. Indikátor baterie opět svítil, ale na pohyb nereagovala. Myš tedy vydržela přibližně deset měsíců.

Opakovala se situace jako u Logitech MX1000 Laser. Zanesl jsem ji do Softcomu. Vzali ji a oznámili, že mě budou informovat o vyřízení. Přibližně to trvá dva týdny. Tak jsem zvědavý. Zatím jsem opět vytáhl Wireless Laser Mouse 6000.

Aktualizace 08. 06. 2009: Reklamace proběhla výměnou za nový kus.

Comment ( 1 )

  1. JMM
    já mám v práci nějakou obyč logitech a doma z tesca a jdou v pohodě :-D

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..