Notebook DELL XPS 12 9Q33: Co dělat, když po instalaci Windows nejde zapnout Wi-Fi?

Po čisté instalaci Windows 10 se vám může na notebooku DELL XPS 12 9Q33 přihodit, že nepůjde zapnout Wi-Fi. Systém vám sice bude radit, abyste jej zapnuli mechanicky přepínačem přímo na notebooku, tento model notebooku ale žádný takový přepínač nemá. Děje se tak jak u výchozích ovladačů síťových zařízení, které se nainstalovaly s Windows, tak i u nejnovějších ovladačů, které můžete najít na stránkách Intelu.

DELL XPS 12 9Q33 (foto: DELL)

Můžete se ještě pokusit zapnout Wi-Fi přímo v operačním systému: „Nastavení“ -> „Síť a internet“ -> „Wi-Fi“, ale pravděpodobně ani to nepomůže. I když přepínač Wi-Fi posunete do polohy „zapnuto“, žádné Wi-Fi sítě se nezobrazí.

Nainstalujte proto ovladač k Wi-Fi přímo ze stránek DELLu označený jako „Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260 Driver. Až se vám po restartu Wi-Fi připojení rozjede, můžete si ovladač zaktualizovat na nejnovější verzi přímo ze stránek Intelu.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..