Mafia 2: První video přímo ze hry

by Zdeněk Večeřa 6 Comments

Českou hru Mafia jsem doslova miloval. Obstojná grafika, sympatické prostředí, senzační příběh a nebojím se říct, že i dokonalý dabing. Od druhého dílu tedy podvědomě očekávám toto všechno a ještě něco navíc. Jak bude Mafia 2 vypadat napovídá následující video.

Podle videa mám ale pocit, že se spíše dívám na původní Mafii. Možná to klame, možná jsem se měl zadívat podrobněji, ale stále tam vidím bezduché postavy a grafika podobná té, jakou známe z Mafie vydané před několika lety. Ano, je tam nyní víc akce, více výbuchů, interaktivity, nové animace, ale zatím pociťuji spíše zklamání. Pokud ale bude dobrý příběh (určitě bude) a dabing, tak tu hru budu beztak opět milovat.

Comments ( 6 )

  1. Jasper
    Mně dost vadí ten mega hype kolem této hry. Jasně, Mafia 1 je pravděpodobně nejlepší hra od českých tvůrců, ale to neznamená, že Mafia 2 na tom bude stejně... Vávrův příběh bude nejspíše obstojný, technické zpracování se mi zatím moc nepozdává a celkově přiblížení ke GTA taky ne (ačoliv mám sérii GTA rád). Ale nejdůležitější je hratelnost, která pokud bude super, tak to bude dobrá gamesa. Ale jen aby to celé neskončilo jedním velkým průserem...
  2. Hrach
    Podle ukázky se mi hra velmi líbí. Naopak, žádnou jinou grafiku ani nečekám. To je přesně to, co mě bere. Moc se mi líbí přikrčování a pohyb kamery! Takhle by to mělo vypadat - otázka je, jaké to bude v reálu. GTA styl moc nemusím, ale z této ukázky se to opravdu relevantně prohlásit nedá, takže uvidíme.
  3. Ondřej Vašíček
    :) podívej se znovu na grafiku jedničky. TO je naprostá hloupost že jsou stejné. Nebe a dudy. Posun o 3 generace vpřed. Cokoliv ostatní je hloupost řešit z pár minut nějakého videa. To o hře absolutně nic nevypovídá, zvlášť, když jde o alfaverzi, čili tam spousta věcí ještě chybí.
  4. Zdeněk Veřeřa
    Ondřej Vašíček: Pokud se dívám na scény přímo ze hry (řízení auta, chůze), tak vážně vidím původní Mafii. Věřím ale, že nějaká vylepšení tam být musí. Uvidím je snad s lepší kvalitou videa. U předělových scén (oblíbené filmečky) je posun samozřejmě vidět.
  5. Kobi
    http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326 zde je video k dispozici v HD a s dobrým zvukem. Jinak Jaspere, hype je kolem toho jen v ČR, ve světě je to prostě jen "hra". Co jiného bys taky v česku chtěl hypovat? :)
  6. Zdeněk Veřeřa
    Kobi: Díky za video.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..