Levná pouzdra, USB kabely a nabíječky pro iPhone z Číny

Pouzdra, USB kabely či na nabíječky pro iPhone doslova za pár desítek korun. Řeč je o obchodech focalprice.com či dx.com. Výhodou může být bezplatné poštovné (mají dotace od Čínské vlády), naopak riskujete, že vám dané příslušenství nemusí (plně) fungovat s vaším zařízením.

Běžně se tak stává, že nabíječka díky nízkému proudu nabíjí až 4× déle než ta originální, či funguje opravdu pouze jako nabíječka, protože s ní nemusí být možné přenášet data mezi iPhonem a počítačem. Liší se to kus od kusu. Znáte Čínu.

Vždy je tak vhodné se před koupí podívat na zkušenosti zákazníků (pod daným výrobkem), zohlednit to při rozhodování a doufat, že si recenze nenapsal sám obchod.

Coupon

Než zaplatíte, zkuste se podívat, zdali někde na internetu nenajdete slevový kupón (focalprice coupon). Focalprice prakticky neustále nabízí nějaký funkční slevový kupón na nákupy Apple příslušenství.

Comment ( 1 )

  1. Jaime
    Zrovna se chystám objednat sluchátka a nějaký ten bumper pro iPhone, focalprice jsem neznal, takže vyzkouším, diky za tip. Na ty nabíječky bych si dával pozor, slyšel jsem že často prostě shoří.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..