Konec roku 2008 je tu. Jdeme bilancovat

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

Dvanáct měsíců opět uteklo, je na čase zhodnotit uplynulých 365 dnů. Původně jsem ani nic psát nechtěl, ale nepřímo mě k tomu donutil Lukášův článek.

Ač si to nyní nepřipouštím, byl to pro mě zásadní rok; rok, který ovlivní roky další. Nutno dodat, že pozitivně. Každý týden roku ubíhal rychle, neskutečně rychle. Noví lidé, nové kontakty, … a pár teček.

TvorbaWebovek.cz úspěšně fungovala, ale některé naplánované subprojekty a projekty jsem nestihl (jsme nestihli) zrealizovat. V příštím roce se snad podaří některým projektům vstříknout krev do žil. Prozatím na ně lepím štítek „pro nedostatek času odloženo“.

Na jejich místo přišel zcela neočekávaný projekt, který se zrodil na přelomu dubna a května roku 2008. U zrodu také stál Michal K. ProjeKt postupně na sebe nabalil několik částí, takže se nyní jedná, se vší skromností, o jeden megalomanský projeKt. Kdo to čekal na začátku, že? Pokud vše půjde podle plánu, na přelomu ledna a února bude venku. Začátek roku 2009 bude opravdu nabitý.

Nicméně, pokud roku 2007 vévodil pracovní život, tak rok 2008 byl o řešení soukromí. A to od začátku, až do konce. Nekonečné hádanky, otázky a kombinace. Konec roku, přelom listopadu a prosince, nebyl vydařený, nebyl podle mých představ, ale okolnosti si člověk nevybírá.

Rok 2008 byl z pracovního pohledu normální, vše pokračovalo v nastoleném trendu. I Živě.cz mi udělalo radost. Soukromý život byl jednoznačně úspěšný, a to nehledě na okolnosti.

A plány na další rok? Myslím, že další rok bude pokračovat ve stejném duchu. Pokud vyjdou naplánované věci, bude to rok plný práce, zábavy a starostí. Žádná předsevzetí si dávat nebudu, nemá to smysl. Když něco chci udělat, udělám to hned, nepotřebuji čekat na Nový rok.

Jsou lidé, kamarádi, kterým bych měl poděkovat. Také bych se nejraději vyhnul jmenovitému děkování, protože bych určitě na někoho zapomněl. Přesto ale cítím potřebu dvě osoby zmínit.

Tedy abecedně… díky Lukáši, díky Michale.

No a proč z toho neudělat štafetu? Zkusím to. Předávám ji Kubovi, Honzovi a Martinovi.

Přeji vydařený Silvestr a úspěšný nový rok 2009!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..