Jak vypadá můj běžný den

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

Díky za předání štafety od Lukáše Churého.

Den mi začíná poměrně pozdě, vstávám kolem 12. hodiny. Ihned po vstaní z postele zapínám notebook a pouštím oblíbenou hudbu. Následuje „ranní“ hygiena. Na jídlo nemám ani pomyšlení, takže nesnídám.

Usedám k notebooku, provedu první velkou kontrolu RSS čtečky a e-mailů, na které postupně reaguji. Začnu zpracovávat aktuální události (Živě.cz). Tyto akce se periodicky opakují po celou dobu, co sedím za notebookem.

Následuje postupné splnění naplánovaných úkolů pro TvorbaWebovek.cz a pokračování v rozpracovaných projektech či jiných úkolech. Samozřejmě si neodpustím denní dávku „statistik návštěvnosti webů“.

Prakticky celý den za notebookem je doplněný o IM komunikaci s blízkým či pracovním okolím a případně i několikahodinové telefonáty nad aktuálním projektem (Michal s Lukášem o tom vědí své).

Ve večerních hodinách občas proběhne schůzka, kde se řeší soukromé a pracovní záležitosti, diskutuje se nad projekty a celkově panuje uvolněná atmosféra. Dojde tak k načerpání dobré nálady, optimismu a hlavně chuti a nápadů do další práce.

Pokud se schůzka protáhne do ranních hodin, opět může být doplněna o dlouhé telefonáty, u kterých je cíl „vybít všechny baterie, které jsou v dosahu“. Po schůzce opět zasedám za notebook a pokračuji v rozdělané práci (že by hvězdičky?).

Do toho všeho milión dalších věcí, mezi kterými je například zhlédnutí oblíbených seriálů (i když v poslední době tuto činnost rapidně zanedbávám).

Den mi končí obyčejně mezi 3. a 5. hodinou ranní. Vše se samozřejmě může lišit v závislosti na naplánovaných povinnostech. Pokud je v dopoledních hodinách nějaká schůzka či návštěva úřadu, tak mi den začíná mnohem dříve. Občas si udělám celý den pauzu a užívám volna.

Štafetu předávám Martinu Štarmanovi, Jakubu Kottnauerovi, Petru Láslovi a Miroslavu Pešťákovi.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..