Autoškola v Brně. Která je ta nejlepší?

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

V Brně je spousta autoškol, které se předhání hlavně cenou, která mnohdy může jít na úkor kvality kurzu autoškoly. Až se budete rozhodovat, kde si uděláte autoškolu v Brně, tak se řiďte nejen dle ceny kurzu pro získání řidičského průkazu skupiny B, ale všímejte si výši poplatku za zkoušku, který platíte úřadu a autoškole.

Také si všimněte poplatku za opakování zkoušky (ať už z testů nebo jízdy) a samozřejmě ceny kondičních jízd, které před zkouškou mohou hodit. 14 jízd po hodině a půl (28 vyučovacích hodin) v rámci výcvikového kurzu každému stačit nemusí.

Hlavně a především byste si měli všímat, jaké má autoškola ohlasy u vašich známých a recenze na Facebooku.

Nejlepší autoškola v Brně…

Pro mě osobně je nejlepší autoškola v Brně ta od kamaráda, Jirky Krajinčáka. Je to skvělý učitel a instruktor, empatický, má zkušenosti, v klidu dokáže vše smysluplně a logicky vysvětlit. A je s ním navíc fakt sranda.

U jeho kolegy (z autoškoly) jsem si kdysi dělal řidičský průkaz (B), a bylo to super. Po letech jsem si oprášil znalosti v podobě kondičních jízd přímo u Jirky a bylo to opět super.

Takže pokud hledáte autoškolu v Brně, která nabízí Kurzy autoškoly pro osobní automobil, kondiční jízdy v Brně či vrácení řidičského průkazu (vybodovaným řidičům), rozhodně doporučuji Autoškolu Krajinčák! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..