DELL: Jak probíhá reklamace DVD-ROM, aneb NBD záruka funguje dokonale

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

Po nějaké době jsem měl opět zkušenost s DELL servisem. V jednom případně mi u notebooku DELL Vostro 1500 začala zlobit DVD-ROM mechanika. Moc se jí nechtělo číst, vydávala nepříjemné zvuky a dokonce si neporadila s některými lisovanými CD, což už je definitivní konec.

Stačilo vzít telefon a zavolat na DELL podporu. Po pár minutách čekání na spojení jsem problém vysvětlil velice ochotnému technikovi (nutno zdůraznit!). Slíbil, že pošle novou DVD-ROM. Zeptal se mě, jestli ji zvládnu sám vyměnit, aby nemusel posílat technika, který by ji vyměnil.

Na druhý den mi volal člověk z UPS, že mi veze balíček. S úsměvem na tváři a poloprázdným autem (což je rozdíl oproti PPL) mi předal balíček. Výměna DVD-ROM mechaniky je otázka jednoho šroubku a minuty času, takže hračka.

Předtím byla ještě další zkušenost. U notebooku DELL Studio zase zlobil adaptér, chvíli fungoval, chvíli ne, zcela nahodile. Opět to vyřešil jeden telefonát, na jehož konci bylo zaslání nového adaptéru.

Tomuto říkám dokonale fungující servis. Líbí se mi na tom férový a hlavně vstřícný přístup.

A pokud jste notebook zakoupili v běžném obchodě (ne přímo od DELLu), možná by vás mohlo zajímat, jak v tomto případě funguje NBD DELL záruka.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..