Seriál: 24 hodin je zpět. Jack Bauer opět v akci

by Zdeněk Večeřa 7 Comments

S ročním zpožděním (stávka aj.) začala televize Fox vysílat sedmou řadu bezkonkurenčně skvělého seriálu 24 hodin. Jinými slovy, Jack Bauer je zpět. Sedmá episoda dává jasně tušit, že seriál 24 hodin je jasný fenomén. Fanoušci jej prostě mají rádi, stejně jako Jacka Bauera, bez kterého by 24 hodin nebylo těch pravých 24 hodin.

Scénáristům se už docela dobře povedlo situaci zamotat, zkomplikovat, okořenit akcí, prohodit kladné a záporné postavy, prostě, to vše, co diváci na seriálu 24 hodin milují.

Připadám si s tímto příspěvkem trochu jako s křížkem po funuse. Přece jen, už byly odvysílány čtyři díly… neměl jsem ale doposud čas, abych je všechny zhlédl. Na 24 hodin jsem se už dlouho těšil, no a z prvních čtyřech dílů jsem nadšený.

Pokud se oprostíte od faktu, že některé (většina) situace jsou přitažené za vlasy, bude se vám seriál 24 hodin líbit.

Comments ( 7 )

  1. mstarman
    4 hodin se mi ze začátku líbilo, ale pokud na to koukáte v televizi tak čekat každý týden na jednu hodinu je dost otravné. BTW zrovna mám připravený článek o prvním dílu LOST :-D
  2. Jasper
    Jj, 24 je šupa, taky jsem o tom dnes psal :D
  3. A
    dík za inspiraci, jsem se bál, že po SG a SGA nebudu mít na co koukat, teď vím že budu :)
  4. mstarman
    Koukám, že seriály jsou číslo 1. Každý píše o nějakém :-D
  5. Kobi
    Já dnes koukal na první díl a docela zklamání. Už je to moc předvídatelné, překombinované, a to hned po prvním díle. Ale ze setrvačnosti vydržím, když to jde stylem 1 díl za týden, tak se to dá vydržet. Nejlepší byla stejně první série.
  6. Zdeněk Veřeřa
    Kobi: První série čehokoliv je vždycky nej. Sedmá sezóna 24 není špatná, ale je jasné, že „odkojenec“ předchozích sérií už předpokládá, co a jak bude. Je ale fakt, že některé věci mě z pátého dílu překvapily (a to jsem si myslel, že jsem to prokoukl :) ).
  7. Kobi
    Třeba v simpsonů to neplatí, tam jsou pozdější série určitě lepší než ta první:-)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..