Čtvrt roku blogování za mnou

by Zdeněk Večeřa 3 Comments

Přijde mi to jako včera, přitom tomu jsou už tři měsíce, co se zde na blogu objevil úplně první článek.

Nyní se zde nachází 78 více či méně duchaplných článků, speciálně zaměřených na věci, které mně připadají zajímavé či mě nějak zaujaly, ať už pozitivně, či negativně. Občas mi blog poslouží jako „úlevník“ a skladiště různých poznámek pro pozdější použití.

Docela mě těší i čtenost blogu, která je v průměru 80 návštěv za den. Mám z ní radost především proto, že blog je dost osobní. Navíc se zde občas objeví krátké příspěvky, které vypadají jako nesmyslná snůška vět, takže pro cizího čtenáře, který mě nezná osobně, mají nulový užitek.

Chci tedy poděkovat všem věrným čtenářům tohoto blogu. Přestože zde píši primárně pro sebe a mé okolí, tak je pochopitelné, že mně návštěvnost a případný užitek článků pro čtenáře udělá radost, stejně jako komentáře pod články. Díky.

Nevím, jaká bude druhá čtvrtina prvního roku blogování. Jsem si ale jistý, že se zde konečně objeví první informace o „káčku“. Poté už jen všem řeknu enjoy it. ; ) )

Comments ( 3 )

  1. Lukáš Churý
    Ká ká ká, kačéna... :D
  2. Zdeněk Lehocký
    A co teprve až budeš mít za sebou třiašedesátou čtyřiašedesátinu! To teprve bude flashback :-) Ná Káčko jsem zvědavý už dlouho.
  3. Zdeněk Veřeřa
    Zdeněk Lehocký: Až budu mít za sebou třiašedesátou čtyřiašedesátinu, tak budu v háji :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..