DELL: další skvělá zkušenost se záručním servisem

by Zdeněk Večeřa 6 Comments

Nepřestává mě udivovat, jak má DELL kvalitní servis a technickou podporu. Kamarád měl problém s nefunkčními USB na svém notebooku. V pondělí kolem 13. hodiny zavolal do DELLu. Asi po deseti minutách hovoru s technikem bylo kamarádovi přislíbeno, že ho bude druhý den kontaktovat servisák.

Ten mu volal druhý den už ráno o půl osmé, že během půl hodiny přijede. Vyměnil základní desku a vše opět funguje. Bez zdržování, bez zbytečných řečí. A to má kamarád notebook zakoupený v normálním shopu, navíc ani ne na firmu.

Copak si představujete servis jinak? Já tedy ne. Ostatně to není poprvé, co DELL chválím.

Comments ( 6 )

  1. M.Prochazka
    Ano servis DELL pracuje velmi dobře, ale zkuste to po záruce.
  2. littlezakk
    Ahoj, testování servisu po záruce? To samo osobě nezní moc dobře, a nejspíš se k tomu postaví každý dodavatel stejně a nejen v oblasti informačních technologií. U Dellu je samozřejmě možnost si doplatit rozšíření záruky na další roky. S DELL servisem jsem prozatím neměl žádný problém. Možná by se měli i ostatní dodavatelé zamyslet nad servisními službami a přístupu k zákazníkovi.
  3. Mysaq
    Plně souhlasím. Ohledně pozaručního servisu: U levnějších modelů je dobré nechat si před koncem záruky vyměnit displej a někdy i panty... nové baterie a větráčky se už pak dají sehnat i neoriginální za zlomek ceny. Pak už asi s ničím problém nebude. (Disk se dá vyměnit snadno.)
  4. Michael
    Pozáruční servis Dellu je příšerný. Nejen, že mi vnutili jiný díl než požadovaný, poslali mi ho navíc neúplný a když jsem po nich chtěl aby mi poslali to co jsem opravdu chtěl, komunikace s nimi utichla naprosto. Předtím mi málem poslali technika, který by vše vyměnil zdarma a pak komunikace utichne a fakturu na dodané zboží zašlou až po měsíci, kdy jsem urgoval mailem, na který se ani neuráčili odpovědět.
  5. Misha
    Když jsem četla nadpis, byla jsem přesvědčená, že se jedná o ironii :)S Dell servisem zkušenost nemám (bohužel), ale cokoli jsem kdy v rámci záruky dávala opravit, tak oprava trvala minimálně 3 týdny, u notebooku se mi dokonce stalo, že jsem ho se stejnou závadou posílala do servisu opakovaně půl roku, protože nebyli schopní to opravit a nakonec notebook poslali někomu jinému a čekalo se, jestli jim ho vůbec vrátí.. vrátil a po tomhle incidentu ho i konečně definitivně spravili.. :)
  6. Libor
    bývávalo, dnes to neplatí koupil jsem si DELL XPS 13 za 42 000 Kč s rozšířenou tříletou servisní podporou - prý servis u zákazníka do jednoho pracovního dne CHA CHA - koupil jsem si jej kvůli servisné podpoře - jiná značka v podobných parametrech by stála polovinu nejdřív byste se museli dovolat na infolinku - dnes jsem to zkoušel několikrát - hudba vám hraje 30 minut a nic!!!! mimochodem, je to pevná linka - hovor platíte.... teď (17:20) jsem se dovolal po půlhodině čekání a bylo mi sděleno, že infolinka funguje pouze 8-16:30, takže si mám zavolat zítra DELL NIKDY VÍCE!!!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..