2009: černý puntík s hvězdičkou

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

A jdeme bilancovat. Rok 2009 se blíží do svého cíle, je proto vhodné se za ním aspoň naposled poohlédnout a sesumírovat, co se povedlo a co nikoli. Tentokrát budu stručný.

Pokud bych měl oddělit pracovní a soukromý život, tak pracovnímu dávám černý puntík. Nestihli jsme, co jsme stihnout chtěli. Pevně věřím, že následující rok 2010 bude tím rokem, ve kterém se naplní, na co už nějaký pátek čekáme.

Soukromému životu dávám žlutě zářící hvězdičku. Hvězdička je především díky třem nejbližším lidem z mého okolí, kterým za vše tímto děkuji – oni vědí, kteří to jsou.

Souhrnně bych letošek označil za spoustu starostí, nekonečných a nikdy nekončících řešení, práce, ale i zábavy a nových zkušeností. Přestože bych některé věci, které se týkají mých nejbližších kamarádů, změnil, tak změnit nemohu, některé věci prostě nejsou v lidských silách.

Letošek přinesl mnoho nového, hlavní změny ale přijdou až v roce příštím. Rok 2010 bude nesmírně zajímavý.

Opět z toho udělám štafetu. Předávám ji Lukášovi, Kubovi, HonzoviMartinovi, Ondrovi, Petrovi a zkusím i Jirkovi, ať zase něco napíše. Snad si z nich někdo ublogne.

Přeji vydařený Silvestr a nový rok 2010 ať je takový, jaký si přejete!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..