Propadák na Prima TV: Vím, cos dělal v pátek

by Zdeněk Večeřa 3 Comments
Prima TV: Vím, cos dělal v pátek

Prima TV: Vím, cos dělal v pátek

Televize Prima nedávno přišla s novým pořadem Vím, cos dělal v pátek. Pointa pořadu spočívá ve zhypnotizování účinkujícího.

Následně s ním hypnotizér a televizní štáb provedou několik úkolů, aby to poté mohl moderátor ve studiu trapně odvyprávět.

Ve studiu sedí i ona zhypnotizovaná osoba, která vede zcela trapný dialog s moderátorem. Sami se podívejte na tento díl pořadu Vím, cos dělal v pátek.

Oficiální text k pořadu zní: „V ohromující soutěžní show musí soutěžící doslova číst vlastní myšlenky. Soutěžící je na jeden den uveden do hypnózy a hypnotizér mu postupně vsugeruje fakta, která jsou v rozporu s realitou. O pár dnů později musí soutěžící v televizním studiu navzdory tomu, že si z hypnózy vůbec nic nepamatuje, správně detailně zrekonstruovat, co v průběhu dne dělal a jak se choval.“

S Vím, cos dělal v pátek to Prima nějak nevychytala

Prima se poslední dobou čím dál více snaží. Nic než pravda, Nahá jsi krásná, Ano, šéfe!, Nepodceňuj blondýnky. To je určitě dobře, ale pokud to půjde stejným směrem jako Vím, cos dělal v pátek, tak se obávám, že příliš úspěchu nesklidí.

Vím, cos dělal v pátek – pořad o ničem

Celé mi to přijde bezduché, nesmyslné, uměle předpřipravené a hlavně o ničem. V žádném případě ohromující, jak uvádí promo text. Ohromující možná tak trapností.

Boo Español psal „nechápu, co Prima pořadem Vím, cos dělal v pátek sleduje…„, já to také nějak nechápu.

Comments ( 3 )

  1. Jan Košař
    Tak to se těžko dá uvěřit, že tohle vůbec visílali. Viděl jsem jen asi prvních 5 minut, ale už při prvním záběru na tu ženskou je jasný, že je to ředem domluvený a ona o všem ví. Kdyby tam dali alespoň nějakou herečku, tak by její chvání mohlo být docela věrohodné. Ale takhle na tom opravdu nic neni.
  2. Willy
    Vím na 100 %, že ta "hypnoza" je totálně hraná a ještě ten scénář je tak průhledný, že tomu může uvěřit jen blb. TRAPARNA !!!!!!
  3. Golden
    Pokud to myslí vážně, předpokládám, že brzo nebudou mít žádného diváka. Spíš ale čekám, že prvního dubna se objeví na Primě hlava Lukáše Hejlíka a ohlušujícím řevem zvolá: "Apríl". Teprve pak budu mít klidné spaní.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..