Seriál 24 hodin: Máme se na co těšit, 8. série byla potvrzena

by Zdeněk Večeřa 6 Comments

24 hodin, 24 hours, Jack Bauer, Kiefer SutherlandJeště nestačila doběhnout nejnovější sedmá série seriálu 24 hodin, a už byla potvrzena další, osmá série. Samotný dvaačtyřicetiletý Kiefer Sutherland (Jack Bauer) se nechal slyšet, že se v ní opět objeví.

Je tedy jasné, že nákazu ze současné sedmé série (opět) přežije. Přestože tato zpráva je tak trochu spoiler, nebyl asi nikdo, kdo by si myslel, že Jack Bauer zemře. I kdyby se tak stalo, zajisté by díky scénáristům v další sérii obživl. Kiefer Sutherland je ten, kdo seriál 24 hodin drží. Nebýt jeho, kdo ví, kde 24 hodin je.

8. série seriálu 24 hodin (24 hours season 8)

Kromě Kiefera Sutherlanda (Jack Bauer) byla potvrzena i další jména. V osmé sérii se objeví Cherry Jones (prezidentka Allison Taylor), Mary Lynn Rajskub (Chloe O´Brian), Annie Wersching (FBI agentka Renee Walker). Místem děje osmé sezóny bude New York City.

Další jména nejsou jistá. Třeba dcera Jacka, Elisha Cuthbert (Kim Bauer), zatím ohlášena nebyla.

Při procházení YouTube jsem narazil na dvě zajímavá videa. Sice nemají s osmou sérií nic společného, stojí ale za podívání.

24-In the shadows (dřívější série)

24 Season 7 – Jack’s humanity (sedmá série)

Comments ( 6 )

  1. Fredy176
    tak to se vážně máme na co těšit :)už ted v 7mé sérii je z Jacka správnej magor a kdo ví jak na tom bude po tom, co přežije tu nákazu (a ted po posledním díle - 7x22 je jasné jak). Jen je škoda že se v nové řadě neobjeví Tony, bývaval moje oblíbená postava.
  2. Zdeněk Veřeřa
    A kdo říkal, že Tony v další sérii nebude? :) Tony určitě pracuje pro nějakou vládní utajenou oraganizaci, takže záporák třeba ani není. A když se neobjeví v osmé, tak v deváté bude určitě ;)) U 24 hodin bych se fakt už ničemu nedivil :D
  3. Fredy176
    pochybuju že by Tony byl trojitej agent :D , a ke všemu Jack mu slíbil že ho zabije. A s devátou sezónou nevím nevím, před pár měsíci jsem četl (už nevím kde) že osmá řada nemusí pro Jacka dopadnout dobře :(
  4. Zdeněk Veřeřa
    Zase tak dlouho osmá série jistá není, takže jakékoliv takové spekulace jsou fakt jenom spekulace. Taky zkusím na blog napsat, že Jack zemře. Hned se mi zvedne návštěvnost ;)
  5. Jasper
    Kiefer Sutherland už v roce 2006 podepsal smlouvy na 6., 7. a 8. řadu a vyinkasoval za to celkem good prachy :D Jinak myslím, že Tony záporák určitě je a nedožije se konce této řady...
  6. Zdeněk Veřeřa
    Mohli by ho ještě donutit podepsat aspoň 9. a 10. sérii :D

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..