Náhá jsi krásná, říká Libor Šula

by Zdeněk Večeřa 3 Comments

Jeden z nových pořadů televize Prima je Nahá jsi krásná. Časem se tento pořad určitě obkouká, tak jako všechno, ale první dojem mám z něj bezvadný.

Pořadem skvěle provází Libor Šula. Působí sympaticky, uvolněně a přirozeně. Výborný pocit ve mně zanechává i zvuková kulisa, která senzačně dolaďuje atmosféru pořadu.

Nahá jsi krásná, aneb konec nízké sebedůvěry

Pořad je určený pro ženy, které trpí komplexy a nízkou sebedůvěrou kvůli svému zevnějšku. Libor Šula jim dokáže, že se pletou. Každá žena na konci pořadu zjistí, že Nahá jsi krásná platí i pro ni. V průběhu pořadu se dozvíte zajímavosti z oblasti líčení, módy, účesů a celkově oblasti vizáže.

Rozhodně doporučuji, abyste se podívali na nějaký díl. Speciálně doporučuji Hanu ze třetího dílu pořadu Nahá jsi krásná.

Nahá jsi krásná je super. Vím, cos dělal v pátek je naprostý propadák.

Libor Šula

Comments ( 3 )

  1. Hrach
    Ehm, no co to je??? Na to se žádnej normální chlap dívat nikdy nebude. Uf, já věděl, že se vyplatí tu televizi nesledovat...
  2. Chrasty
    Tuhle věc jsem viděl když dávali první díl, po pár minutách úžasu "co to sakra je" jsem to musel vypnout.
  3. ne asi
    nahodou..me se ten porad libi...a ten chlap ma style ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..