Chcete být upozorněni na další hovor během volání? Jak nastavit čekání hovoru?

by Zdeněk Večeřa 1 Comment

Pokud s někým telefonujete, v danou chvíli se vám další volající nedovolá. Buď skončí v hlasové schránce, nebo bude upozorněn, že právě hovoříte (pokud nemáte aktivovanou hlasovou schránku).

Čekání hovoru vás upozorní na další hovor během volání

Řešení je zapnout službu Čekání hovoru. Je to standardní GSM služba, nezávislá na telefonu a samozřejmě zdarma. Pokud ji chcete zapnout například v iPhonu, najdete ji v Nastavení -> Telefon -> Čekání hovoru (nebo zde).

Když budete s někým hovořit a zavolá vám někdo další, budete na nový hovor upozorněni pípáním na pozadí. Na displeji telefonu se vám objeví další volající a pokud jej nepřijmete, skončí ve zmeškaných voláních  což je skvělé, protože po skončení hovoru hned víte, komu zavolat.

S novým hovorem můžete udělat následující:

  1. Ignorovat  nový hovor (a nadále pokračovat ve stávajícím), hovor skončí ve hlasové schránce
  2. Přidržet stávající hovor a přijmout nový
  3. Ukončit stávající hovor a přijmout nový

Pokud žádnou akci s novým hovorem nevykonáte, po třiceti vteřinách skončí ve hlasové schránce. V případě dvou hovorů můžete mezi nimi přepínat.

Info o O2: Signalizace příchozího hovoru

Comment ( 1 )

  1. Iva
    Zdravim. Na mem telefonu Samsung Galaxy S5 je policko cekajici hovor neaktivni a nelze nastavit. Tudiz nepoznam, ze mi behem hovoru vola nekdo dalsi. Obratila jsem se tedy na sveho opetatora Vodafone kde mi bohuzel nepomohli:-(

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..