Dreamhost.com: Neomezený hosting za pár stovek a promo kód

by Zdeněk Večeřa 0 Comments

DreamHost.comTřetím rokem hostuji na Savaně a skoro rok na Hostmonsteru. Tento blog a Tvorba Webovek běží na Savaně, protože chci rozumnou rychlost. Konektivita u Hostmonsteru, jakožto u zahraničního hostingu, je horší. Pro malé weby  je ovšem ideální. Pokud ale weby obsahují více obrázků, spoustu textu, navíc s využitím databáze, tak chvíli trvá, než se web načte.

Šílená dostupnost na Hostmonster.com

Hostmonster mě od začátku zlobí s dostupností. Výpadky, i když několikaminutové, jsou na denním pořádku. Poslední měsíce ale stojí za to. Podívejte se na měsíční dostupnost jedné mé domény, která hostuje na Hostmonsteru:

02/2009 99,933%
03/2009 99,845%
04/2009 99,582%
05/2009 92,895%

Čtyřhodinový výpadek předevčírem, dvouhodinový včera a dnes také hosting už přes dvě hodiny nejede. Takže takto tedy ne. Napsal jsem stížnost na Hostmonster.com (jsem zvědavý, jak se zachovají) a začal plánovat přechod. Nedivím se, že Radek Hulán také utekl jinam.

DreamHost.com, můj nový domov

Již delší dobu jsem pokukoval po DreamHost.com. Subjektivně mám pocit, že nabízí lepší konektivitu, a tedy vyšší rychlost ať už http, tak i ftp. Navíc se mi i líbí jejich osobitější přístup.

DreamHost.com nabízí neomezený přenos dat, neomezenou kapacitu disku a neomezený počet domén – to je to, co požaduji.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..