Den D: Pět investorů, statisíce korun a Česká televize

by Zdeněk Večeřa 1 Comment

Ivan Pilný, Ondřej Bartoš, Dana Bérová, Marta Nováková a Tomio Okamura. To je pět jmén. Pět úspěšných lidí v pořadu Den D. Pět investorů, kteří vám mohou podat pomocnou ruku v podobě finančních prostředků výměnou za podíl ve vašem projektu.

Stačí mít jen neotřelý nápad, ekonomickou rozvahu a plán. Poté stačí svůj originální nápad vhodně odprezentovat a pokusit se přesvědčovat a vyjednávat.

Den D: Pořad, ve kterém si jdete pro peníze

Představte si, že máte skvělý nápad. Na jeho realizaci vám ale chybí finanční prostředky. Pokud investory v pořadu Den D se svým plánem zaujmete, poskytnou vám požadovanou částku (investoři se mohou i složit) výměnou za podíl ve vaší firmě, projektu. Kromě finančních zdrojů získáte i cenné rady investorů včetně  kontaktů.

Den D: Dát tip konkurenci nebo se ztrapnit

Pokud už do pořadu Den D jdete, musíte počítat i s neúspěchem. Podstupujete také riziko, že vám váš nápad někdo jednoduše řečeno ukradne. Krádeže se ale nemusíte bát v případech, kdy jsou vynálezy či projekty spíše směšné. V pořadu se už vyskytl sběrač psích exkrementů nebo papír do WC pro vykonání potřeby bez zanechání stop.

Více o pořadu Den D naleznete na stránkách České televize.

Comment ( 1 )

  1. Márty
    Toto je jeden z mála pořadů, na které se v TV dívám.:-)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..