Black Eyed Peas: Singl I Got A Feeling se mi opravdu líbí

by Zdeněk Večeřa 1 Comment

Už dlouho jsem nepsal o hudbě, tak to nyní napravím. V poslední době mě zaujala Los Angeleská skupina Black Eyed Peas. Přestože zpívají hip-hop styl, který zrovna dvakrát nemusím, nejsou vůbec špatní. Naopak.

Určitě od nich nějaké písničky znáte, možná ani o tom nevíte. Ruku na srdce, kdo zná všechno, co se hraje v rádiu, že. V Česku byli velice úspěšní, nyní se opět vracejí na výsluní.

Takový singl Shut Up, není snad nikdo, kdo by jej neznal. Zpěvačka Fergie, která je opět součástí Black Eyed Peas, má skutečně úžasný hlas.

Možná znáte i jejich další hity, jako Don’t Phunk With My Heart či My Hump. Povedené je i nové album The E.N.D., i když by mu lépe slušelo o něco méně elektra (dle mě). Kromě stejnojmenného klipu (The E.N.D) bych i zmínil I Got A Feeling. Však si poslechněte sami.

Pro fanoušky ještě zmíním, že v pondělí 29. června 2009 v čase 21.00 hod o nich odvysílá televize Óčko speciál. Měli by padnout i první informace o The Energy Never Dies Tour.

Comment ( 1 )

  1. Jasper
    BEP jsou super. Dobré songy jsou i na prvních albech, které ještě nebyly tak moc komerční a kdy s nimi ještě nebyla Fergie. Jinak na nových albech jsou taky good songy. Super jsou i jejich freestyle improvizované songy, co byly třeba na posledním live DVD.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..